Spraytan

Med en spraytan behandling opnår du en flot brun farve, som vil give dig en følelse af luksus og velvære.

Vi har spraytan i tre forskellige farver, for at sikre at der er en nuance til enhver hudtype. Vores spray tanning linje er non-toxic, 80% økologisk, duftfri, parabenefri, alcohol- og parfumefri og dermatologisk testet, alt det giver til sammen den mest naturlige spray tan på markedet.

Inden din spraytan behandling, bør du skrubbe huden godt, med en bodyskrub. Du skal ikke smøre din bodylotion på lige inden din spraytan behandling da dette kan medvirke til, at farven ikke sætte sig ordentligt.
Kom gerne til behandling i løst, mørkt/sort tøj, så er du sikker på, at farven ikke bliver gnedet af eller sætter sig i dit tøj.

Produktet, som sprayes på din hud, er helt naturligt, og kan tåles af langt de fleste. Det aktive virkestof i behandlingen er DHA – et sukkerstof, som virker på den måde, at de øverste døde hudceller farves. Efter en spraytan vil selve farven være fuldt udviklet efter cirka 6 timer, og vil holde i op til flere uger. Når farven begynder at falme, kan en bodyscrub eller en skrubbehandske nemt og hurtigt få bugt med den overskydende farve.

Spraytan
Varighed ca. 20 min 275,-