Fri fragt ved køb over 700 kr.

SPRAYTAN

Med en spraytan behandling opnår du en flot brun farve, som vil give dig en følelse af luksus og velvære

Vi har spray tan væsker i forskellige nuancer, for at sikre at der er en farve til enhver hudtype. Vores spray tanning linje er non-toxic, parabenefri, alcoholfri og dermatologisk testet, alt det giver til sammen den mest naturlige spray tan på markedet.

Forbered din Spray Tan

Inden din spray tan behandling, bør du skrubbe huden godt, med en bodyskrub. Du bør ikke smøre din bodylotion på samme dag som du skal have din spray tan behandling da dette kan medvirke til, at farven ikke sætter sig ordentligt.
Kom gerne til behandling i løst, mørkt/sort tøj, så er du sikker på, at farven ikke bliver gnedet af eller sætter sig i dit tøj. Du bør fjerne make-up før din spray tan behandling

Naturprodukt

Produktet, som sprayes på din hud, er helt naturligt, og kan tåles af langt de fleste. Det aktive virkestof i behandlingen er DHA – et sukkerstof, som virker på den måde, at de øverste døde hudceller farves. Efter en spray tan vil selve farven være fuldt udviklet efter cirka 6-8 timer (herefter kan du gå i bad), og vil holde i 5-14 dage. Når farven begynder at falme, kan en bodyscrub eller en skrubbehandske nemt og hurtigt få bugt med den overskydende farve.

Spray Tan

Varighed ca. 15 min 295,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

få 10% rabat på webshoppen.

Scroll to Top