Fri fragt ved køb over 700 kr.

HÅRFJERNING

Hos Shjé er den foretrukne metode til hårfjerning, at gøre det med sugaring!

Sugaring består af en ren masse, udelukkende lavet af sukker og vand. Denne unikke teknik er ikke så ny som man skulle tro, men stammer faktisk helt tilbage fra oldtidens Egypten. Den unikke teknik gør, at hårene bliver fjernet i deres groretning således, at det bliver hevet ud med sin rod. Dette vil resultere i, at der dels er meget få hår der knækker, som det kan ske ved traditionel voks, men også at væksten af hår vil blive reduceret! De fleste oplever en reduktion på ca. 50% af deres hårvækst efter 4-5 behandlinger! –Dette er dog individuelt fra person til person.

Sugaring er desuden ganske mild ved huden, i forhold til traditionel voksbehandling, og de fleste synes slet ikke at metoden gør ondt, idet sukkeret kun griber om håret og ikke klister sig fast til huden.

Gode grunde til at vælge sugaring

  • Metoden egner sig godt til huden, er mildt og skånsomt og kan derfor bruges flere gange på samme sted.
  • Blandingen indeholder kun naturlige ingredienser.
  • Sukkeret behøver ikke blive opvarmet til høje temperaturer.
  • Kropssukker er anyi-allergisk og egner sig derfor også til følsom hud.
  • Metoden kan afhjælpe eksem og psoriasis, idet den fjerner det øverste hudlag af døde hudceller og derved fremmer helingen af den underlæggende hud.
  • Problemer med hudirritation mindskes, da sukkeret kun klistrer til hår og ikke til hud.
  • Metoden er god til folk, der reagerer voldsomt på voksbehandling.
  • Hårene fjernes i deres naturlige groretning, der sikrer færre knækkede hår og dermed et bedre resultat.
  • Hårene bliver finere og tyndere med tiden.
  • Hårvæksten reduceres.

Behandlinger & priser

Behandling Sugar Voks
Underben 450,- 300,-
Hele ben 650,-  450,-
Ryg 30 min / 395,-
Ryg 45 min / 495,-
Armhuler 195,-
Arme 350,-
Bikini 250,-
Tanga 275,-
Brazil 540,-
Brazil Bikini  450,-
Brazil Tanga 495,-
Overlæbe  160,- 150,-
Overlæbe og hage  250,- 195,-
Næsen 150,-

FAQ om hårfjerning og Sugaring

Hvad er bedst sugaring eller voks?
Behandling med sugaring eller voks er meget forskellig, hvor voks bliver påført med hårets retning, og fjernet imod, anvendes sugaring massen i modsat retning, men er meget mere skånsom, da sukkermassen kun klæber til håret, og ikke til huden (kun døde hudceller).

Hvordan bruger man sugaring?
Du får det flotteste resultat med sugaring, ved at påføre det mod hårets groretning. På den måde får du hele hårroden revet med ud.

Hvor ondt gør sugaring?
Selvfølgelig gør sugaring ondt, men det er mindre smertefuldt end voks. Og hvis du sørger for at holde det vedlige, gør det ikke lige så ondt når hårrene ikke er så lange.

Hvad er en bikini sugaring?
En voksning eller sugaring af bikinilinjen er i det intime område, lige uden for kanten af din bikiniunderdel, med fokus på lysken.

Hvad er en tanga sugaring?
En tanga voksbehandling eller sugaring er en udvidelse af bikinilinjen, hvor der her fjernes intimhår omkring trussekanten og ca. 2 cm ind i begge sider foroven. Hvis der skal fjernes mere, er det en Brazil sugaring.

Hvad er en brasiliansk voks?
Brazil som Brasiliansk eller Brazilian Wax, som det også kaldes, går ud på at fjerne al intimbehåringen foran, neden under og imellem ballerne. Når nogen taler om en Hollywood, er det hvor alt er fjernet, mens en traditionel Brazil efterlader en tynd stribe på venusbjerget. Det aftales med din kosmetolog, hvilken model du ønsker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

få 10% rabat på webshoppen.

Scroll to Top