Om SHJÉ

Sofie – Indehaver, Kosmetolog, vippetekniker
Sofie startede sin karriere i branchen i 2008 – i 2010 kom i mesterlære som kosmetolog og herefter har det hele taget fart. I læretiden var det den holistiske tilgang der specielt blev lagt vægt på, altså hvordan fungerer hele kroppen sammen og hvorfor reagerer den som den gør.

Efterfølgende har Sofie arbejdet i andre hudplejeklinikker, hvor der har været fokus på forskellige områder og tilgang til hver enkel behandlingen.
Disse forskellige erfaringer har gjort, at hun har en bred horisont og prøvet mange forskellige behandlinger af og ved hvad der rør sig og hvordan man bedst sammensætter behandlinger. Og det er lige præcis dét Sofie gerne vil, hun vil give den bedste behandling til alle sine kunder, på lige netop dén måde de ønsker det!

Om det så er det sidste nye indenfor behandlinger eller en god gammel klassiker, så kan du få din behandling hos Sofie.

Sofie er uddannet fra den internationale kosmetologskole Cidesco.

GemGem

Hannah – Kosmetolog, vippetekniker
Hannah er uddannet kosmetolog fra Nordsjællands Kosmetologskole, i 2014. Hun er derudover også uddannet i CND shellac samt vippertekniker. Hannah brænder for sit fag, og for at give dig som kunde den bedste oplevelse under din behandling. Om det drejer sig om en skøn ansigtsbehandling, eller at ordne vipper og bryn (som Hannah er helt fantastisk dygtig til) så er hun perfektionist og udfører behandlingen til UG!

Ida – Kosmetolog praktikant, vippetekniker
Ida startede i klinikken i sommeren 2019, sideløbende med hendes uddannelse til kosmetolog, på den Internatinale skole; Cidesco.

Ida er udannet i, og har allerede stor erfaring med eyelash extensions og lash lift. Desuden skrev hun sin hovedopgave på kosmetologskolen omkring SilkPeel, hvilket hun også udfører til perfektion. 

For Ida er det vigtigt at kunne give sine kunder en behandling der både indeholder ro og forkælelse, med stort fokus på detaljen!

Ida vil løbende blive lært op i alle vores behandlinger

 

Om klinikken

Hos Shjé, er det vigtigste for os, dig! Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, og at du får lige netop dén behandling som du ønsker! Uanset om du kommer til en sugaring behandling, eyelash extension, ansigtsbehandling eller noget helt andet, vil vi give dig følelsen af, at du er unik, og dette er din tid!

Derfor har vi lavet vores behandlingsliste så vi kan dække alles behov! –Finder du, mod forventning, ikke lige dét du mangler, så lad os vide det. Vi laver nemlig gerne en speciel behandling til lige netop dig.

Har du knap med tid, men ønsker forandring og resultater med din hudpleje, tilbyder vi dig Fokus Behandlinger hvor vi giver dit problemområde, fuld opmærksomhed, men på kortere tid end en vanlig ansigtsbehandling. Du får altså endnu mere effektivt behandlet dit fokusområde, på den halve tid.

Trænger du derimod til masser tid, velvære og afslapning, laver vi selvfølgelig også en behandling ud fra det. Vi sammensætter det du måtte ønske.

Som noget helt specielt og unikt tilbyder vi dig endda, en behandling hvor det kun er dig! Det vil sige; døren til forretningen er låst, der er ingen andre kunder i klinikken, ingen andre behandlere end din, kun dig, dig, dig! – dette er altså ultimativ din behandling og dig der er i fokus!

Afbudspolitik
Afbud til behandling skal ske mindst 24 timer før behandlingen er booket til, ellers opkræves der 50% af behandlingens pris. Er der mindre end 6 timer til behandlingen, eller ved udeblivelse, vil der blive opkrævet 100% af behandlingens pris.

Meldes der for sent afbud til en behandling, der er på tilbud, afregnes der efter normalprisen.