Om SHJÉ

Sofie – Indehaver, Kosmetolog, vippetekniker

Sofie startede sin karriere i branchen i 2008 – i 2010 kom i mesterlære som kosmetolog og herefter har det hele taget fart. I læretiden var det den holistiske tilgang der specielt blev lagt vægt på, altså hvordan fungerer hele kroppen sammen og hvorfor reagerer den som den gør.

Efterfølgende har Sofie arbejdet i andre hudplejeklinikker, hvor der har været fokus på forskellige områder og tilgang til hver enkel behandlingen.
Disse forskellige erfaringer har gjort, at hun har en bred horisont og prøvet mange forskellige behandlinger af og ved hvad der rør sig og hvordan man bedst sammensætter behandlinger. Og det er lige præcis dét Sofie gerne vil, hun vil give den bedste behandling til alle sine kunder, på lige netop dén måde de ønsker det!

Om det så er det sidste nye indenfor behandlinger eller en god gammel klassiker, så kan du få din behandling hos Sofie.

Sofie er uddannet fra den internationale kosmetologskole Cidesco.

Sofie Elbæk Andersen, kosmetolog i København

Emma - Kosmetolog, vippetekniker

Emma er lægeeksamineret kosmetolog, fra Nordsjællands Kosmetolog skole. Der ud over er hun uddannet vippetekniker, i single metoden, samt uddannet i CND Shellac. Emma har desuden flere kurser bag sig, blandt andet, intim voks, sugaring, s og SilkPeel.

Efter sin uddannelse er hun blevet bekendt med flere forskellige produktserier, og har et stort kendskab til disse og branchen generelt. Emma er meget passioneret omkring branchen og følger altid udviklingen både hvad angår behandlinger og produkter.

Emma er naturligvis oplært og uddannet i alle klinikkens produkter, samt behandlinger og teknikker. Særligt skal det nævnes at Emma er fantastisk dygtig til ansigtsbehandlinger og forbedring af hudens tilstand.

Emma, kosmetolog i København

Om klinikken

Hos Shjé, er det vigtigste for os, dig! Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, og at du får lige netop dén behandling som du ønsker! Uanset om du kommer til en sugaring behandling, eyelash extension, ansigtsbehandling eller noget helt andet, vil vi give dig følelsen af, at du er unik, og dette er din tid!

Derfor har vi lavet vores behandlingsliste så vi kan dække alles behov! –Finder du, mod forventning, ikke lige dét du mangler, så lad os vide det. Vi laver nemlig gerne en speciel behandling til lige netop dig.

Har du knap med tid, men ønsker forandring og resultater med din hudpleje, tilbyder vi dig Fokus Behandlinger hvor vi giver dit problemområde, fuld opmærksomhed, men på kortere tid end en vanlig ansigtsbehandling. Du får altså endnu mere effektivt behandlet dit fokusområde, på den halve tid.

Trænger du derimod til masser tid, velvære og afslapning, laver vi selvfølgelig også en behandling ud fra det. Vi sammensætter det du måtte ønske.

Som noget helt specielt og unikt tilbyder vi dig endda, en behandling hvor det kun er dig! Det vil sige; døren til forretningen er låst, der er ingen andre kunder i klinikken, ingen andre behandlere end din, kun dig, dig, dig! – dette er altså ultimativ din behandling og dig der er i fokus!

Afbudspolitik

Afbud til behandling skal ske mindst 24 timer før behandlingen er booket til, ellers opkræves der 50% af behandlingens pris. Er der mindre end 6 timer til behandlingen, eller ved udeblivelse, vil der blive opkrævet 100% af behandlingens pris.

Meldes der for sent afbud til en behandling, der er på tilbud, afregnes der efter normalprisen.

Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse hos din egen kosmetolog i København.