Fri fragt ved køb over 700 kr.

Shjé & Sofie

Om Shjé CPH

Hos Shjé mener vi, at du er vigtig. Og vi anerkender, at du prioriterer at gøre noget godt for dig selv , - dét synes vi, at du fortjener! 

Shjé kommer af det franske ord chez, som betyder ”hos”, og netop dét kendetegner ret godt den stemning, som vi holder sådan af i klinikken. Her kommer du nemlig på besøg som vores gæst – og hos Shjé tager vi varmt hånd om vores gæster. Vores døre er åbne for alle – uanset dit køn og din alder i øvrigt. Så lad roen sænke sig, når du træder inden for i vores hyggelige klinik, og så skal vi nok sørge for, at du får en afslappet, nærværende og skøn stund uanset, hvilken behandling du skal have udført. 

Sofie, indehaver, kosmetolog

Kvinden bag Shjé - mød Sofie

Indehaver, kosmetolog, negle- og vippetekniker

Jeg hedder Sofie, og det er mig, der står bag Shjé.

Jeg er uddannet kosmetolog fra Cidesco i 2011. Jeg mærkede med det samme gnisten for mit fag, og den gnist bor stadig i mig den dag i dag.

Mit hjerte brænder virkelig for at hjælpe mine kunder med at få en sund hud, der har det godt. Der er så meget nørderi i at være kosmetolog – så meget fordybelse både i og omkring huden. Det handler nemlig både om hudplejerutiner og de rigtige produkter, men vi er samtidig nødt til at se holistisk på krop og sind.

At tage dialogen om, hvad det er for et liv du ellers lever for at blive klogere på, hvorfor din hud mon reagerer, som den gør. Huden har det nemlig med at afsløre vores sindstilstande, og den skjuler derfor sjældent hemmelighederne.
Når jeg lære mine kunders hud at kende, lærer jeg samtidig personen bag, og får der ved en nær relation. Noget jeg virkelig værdsætter og er taknemmelig for, at få lov til!

Personligt passer jeg selv godt på min hud, men jeg tænker samtidig meget over min vejrtrækning, min træning og min kost, men uden, at jeg er fanatisk omkring det. Balance er nøgleordet – og jeg kan altså også rigtig godt lide chokolade.

Mia - Kosmetolog

behandlere hos Shjé - mød mia

Kosmetiker, negleteknikker, PMU artist

Jeg hedder Mia, og har været behandler hos Shje, siden slutningen af 2022

Min karriere i skønhedsbranchen startede dog tilbage i 2013, hvor jeg kom i lære.
Siden da hr det taget fart og jeg har videruddannet mig siden da. Udover min kosmetiker uddannelse, er jeg også uddannet negleteknikker i permanet make-up, og er desuden også sugaring ekspert. 

Dog er min helt stærke side, og dér min passion ligger, ved huden! Jeg er dét man vil kalde en hudnørd og elsker at gå i dybden og hjælpe mine kunder med deres hud-udfordringen. 
Når det er sagt, nyder jeg samtidige den personlige kontakt jeg får når mine kunder kommer igen og igen. På den måde bliver det et fint samarbejde med i fællesskab at finde frem til hvad de og deres hud har brug for.

Vi vil så gerne lære dig at kende

Så kan vi nemlig give dig den allerbedste, individuelle behandling

Alle er forskellige – det samme er vores hud, og derfor tror vi på, at du får det bedste resultat, når vi skaber behandlingen særligt til dig. Det kalder vi for unika-behandling.

Vores mål er nemlig, at du opnår det bedste resultat efter at have været i vores hænder. Når du booker en unika-behandling, så er alt muligt og inkluderet. Vi tilpasser nemlig behandlingen efter, hvad der giver det bedste resultat for dig og din hud. Vi rådgiver og vejleder dig ud fra vores mangeårig erfaring samt på baggrund af den indledende dialog med dig, hvor du fortæller os om din huds tilstand netop nu

Vi skaber en unika behandling til dig

Når drømme bliver til virkelig

Starten på Shjé

Jeg åbnede dørene til Shjé i 2014, og selvom drømmen om at få min egen klinik længe havde spiret i mig, så var det tilfældighedernes magi, der gjorde, at jeg tog springet lige netop da. Jeg havde nemlig tidligere fået tilbudt at købe en god og veldrevet klinik, men jeg vidste, at JEG ville skabe noget fra bunden – skabe mit eget univers.

Dét fik jeg mulighed for med Shjé. Shjé er en lille, personlig klinik, hvor vi er i øjenhøjde med vores kunder. Derfor kender jeg også langt de fleste af de kunder, der kommer ind ad døren. Er du ny kunde, så vil jeg gøre en varm og kærlig indsats for at lære dig godt at kende. Det er nemlig vigtigt for mig, at du føler dig taget godt imod, og at du ved, at du er vigtig for os!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

få 10% rabat på webshoppen.

Scroll to Top