Fri fragt ved køb over 700 kr.

Eyelash Extensions

Hos Shjé er vi specialister i Eyelash Extensions

Hos Shjé benytter vi en særlig teknik, der gør at vippepåsætningen på ingen måde er skadeligt for dine naturlige vipper, og de derved ikke bliver medtaget eller ødelagte af, at have de kunstige vipper på! Vi er særlig erfarne inden for eyelash extensions, og er uddannede i flere forskellige teknikker, der alle er skånsomme for naturvipperne. Når du har fået påsat vipperne, vil du ikke længere have brug for at benytte mascara.

Selve behandlingen er meget afslappende og gør ikke ondt. Du ligger på briksen med lukkede øjne, imens vi arbejder på dine vipper. Den første behandling tager 1,5 til 2 timer, alt efter hvilke vippetype du har valgt at få sat på. Dine efterfølgende opfyldninger varer 30 til 60 minutter, alt afhængigt af, hvor lang tid der går imellem. Vi anbefaler at du får fyldt dine vipper op hver 3. uge.

OBS. Vær opmærksom på, at efter en vippepåsætning, bør du ikke træne, bade, bruge make-up, få damp eller vand på dine vipper de efterfølgende 24 timer, da dette vil forringe holdbarheden. Efter 24 timer kan du gøre som normalt. Du bør dog ikke bruge mascara eller olieholdige produkter omkring øjnene, da dette kan forringe holdbarheden.  

VIPPERNE BØR FYLDES OP CA HVER TREDJE UGE

Single Vipper

Syntetiske vipper af højeste kvalitet, ser naturlige ud idet de ligner det naturlige vippehår, blot lidt tykkere og lidt længere. Vipperne findes i flere forskellige kurver, længder og tykkelser, som gør det muligt at lave præcis det look du ønsker – om det så skal være helt naturligt, eller mere dramatisk. Vi bruger vipper af typen “Lite” som er mere fleksible og lettere end de typiske single vipper.

Volume Vipper

En helt speciel teknik, med ekstrem tynde og bløde vipper, der er er ultra lette. Volume teknikken, er unik, da den gør det muligt, at der kan sættes en vifte af vipper på hver enkelt naturhår. -Dette skal dog ikke forveksles med buketter! Volume vipperne er stadig en single teknik, der gør at hver enkelt naturhår er skilt fra hinanden. Metoden er yderst skånsomt for de naturlige vipper, der ikke overbelastes eller knækker/falder af.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

få 10% rabat på webshoppen.

Scroll to Top