Fri fragt ved køb over 700 kr.

Ansigtsbehandlinger

Hudpleje som giver resultater

Hos Shjé, er det vigtigste for os, at du er tilfreds! Derfor er det en selvfølge for os, at du skal kunne se resultater i din hudpleje. Uanset om du kommer til os med akne, pigmentforandringer i huden, moden/ældet hud, eller noget helt andet, så har vi specielle produkter, der gør er vi kan udføre en behandling specifikt til dig, med lige netop de produkter der er allerbedst for din hud og dit resultat.

Til alle ansigtsbehandlinger, bruges de lækre resultatorinterede produkter fra italienske Comfort Zone. Behandlingerne starter med en hudanalyse, der klarlægger hvilke produkter, der skal bruges til netop dig. Alle behandlinger afsluttes ligeledes i vejledning i hjemmeplejeprodukter, samt råd om et eventuelt kurforløb, tilpasset dig.

Alle ansigtsbehandlinger kan udføres på både mænd og kvinder. Vi tilpasser altid vores produkter, så de passer til netop dig og din hud!

Behandlinger & priser

Det ekstra

Det er muligt at købe ekstra behandling til alle ovenstående behandlinger

FAQ OM ANSIGTSBEHANDLING

Hvordan foregår en ansigtsbehandling?

Det vigtige ved en ansigtsbehandling er, at din kosmetolog undersøger din hud, og vurderer hvilke behandlinger der vil være bedst for dig. Derefter sammensættes en række behandlinger, så ansigtsbehandling giver både smukkere hud og velvære til dig. Typisk vil der være afrensning og peeling, ansigtsmassage og ansigtsmaske samt andre behandlinger der er gode for dig. Vigtigst er næsten den rådgivning du får, så du kan behandle din hud optimalt mellem dine besøg.

Hvilken ansigtsbehandling er bedst?

Kosmetologer skræddersyer deres behandlinger, så de passer til forskellige hudtilstande, og derfor er der ikke en generel ansigtsbehandling, eller noget der er bedre end andet. Nogle af de elementer der er med i en klassisk ansigtsbehandling er afrensning af huden, peeling af døde hudceller, let dybderens, ansigtsmassage, en ansigtsmaske og afsluttes med crum, creme og vejledning i hjemmepleje.

Hvor tit skal man have ansigtsbehandling?

Det tager huden ca. en måned at forny sig, og derfor vil et sted mellem 4 til 6 uger være passende interval for en ansigtsbehandling. Det er selvfølgelig individuelt, og du bør konsultere din kosmetolog om vejledning til, hvor tit du bør have en ansigtsbehandling.

Hvad koster ansigtsbehandling?

Prisen på en ansigtsbehandling varierer alt efter hvilken type ansigtsbehandling du vælger, men starter ved ca. 550,- kr. og op til ca. 1300,- eller mere, hvis du skal have ekstra behandlinger sammen med.

Hvad gør en diamantslibning for huden?

En diamantslibning stimulerer blodcirkulation i de øverste hudlag, og helt i dybden. Det øger dannelsen af kollagen som ved en løbende behandling over tid giver masser af glød i et fastere, glattere og yngre udseende, med reducering af rynker og ar.

Hvad er en dybderens?

Når vi dybderenser bliver huden først renset og peelet for døde hudceller, inden der renses i dybden for manuelt at fjerne urenheder. Det er vigtigt når du får en dybderens, efterfølgende at pleje huden rigtigt, så den ikke tørrer ud eller på anden måde tager skade.

Hvad kaldes forhornede hudceller?

De forhornede hudceller kaldes for hornlaget, og er det yderste lag hud på mennesker. Vi har tre lag hud: Overhuden, Læderhuden og Underhuden. Overhuden består af to lag, det yderste der kaldes for Hornlaget, og under det, et levende aktivt cellelag, kaldet basalcellelaget, hvor hudceller dannes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

få 10% rabat på webshoppen.

Scroll to Top