Fri fragt ved køb over 700 kr.

SHELLAC

Smukke negle, uden ridser i lakken!

Hos Shjé i København tilbyder flere forskellige typer neglebehandling, så du kan få flotte og velplejede hænder, med lange velplejede negle. Er du i tvivl om hvilken behandling der passer bedst til dig, er vi altid klar til at rådgive dig, så du får det du drømmer om.

Vi udfører neglebehandling med CND shellac, der er stærkere end almindelig neglelak, og giver en flot varig glans, der kan toppes med nail art og dekoration efter din smag. 

Lakering af negle med shellac

Hvis du er træt af krakelerede negle der ikke holder, og synes det er besværligt og tager lang tid at ordne dine negle med neglelak selv, så kom ned og bliv forkælet i klinikken, vi sørger for dine negle er perfekte, og 100% tørre inden du forlader stolen

Nail Art

Vi gør meget ud af at det færdige resultat af din nail art, eller neglekunst som det hedder på dansk, bliver så perfekt som muligt.

Vi har mange forskellige typer nail art i mange farver, og kan bruge glimmer og glitter, lave hexagoner, chrome farve og farvet pigment i shellacen negle. Kom ind i klinikken og hør, hvad vi vil anbefale til dine negle, for at få det bedste resultat, og lige det du drømmer om

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

få 10% rabat på webshoppen.

Scroll to Top