Shellac

Smukke negle, uden ridser i lakken!

Shjé i København tilbyder flere forskellige typer neglebehandling, så du kan få flotte og velplejede hænder, med lange velplejede negle. Er du i tvivl om hvilken behandling der passer bedst til dig, er vi altid klar til at rådgive dig, så du får det du drømmer om.

Vi har neglebehandling med CND shellac, der forstærker dine negle, og giver en flot varig glans, der kan toppes med nail art dekoration efter din smag. Du kan også få gelenegle, der er et sundere alternativ, hvor vi behandler og forstærker dine egne negle.

Lakering af negle med shellac

Hvis du er træt af krakelerede negle der ikke holder, og synes det er besværligt og tager lang tid at ordne dine negle med shellac selv, så kom ned og bliv forkælet i klinikken, vi sørger for dine negle er perfekte, og 100% tørre inden du forlader stolen.

Hvorfor vælge shellac til dine negle?

Det er hurtigt at påføre shellac, og nemt at fjerne igen. Du får styrket dine naturlige negle, uden det skader naturneglen, og du slipper for kunstige negle, med vores allergivenlige CND Shellac.

  • 7 dages perfekt holdbarhed med unik Vinylux™ Top Coat
  • 8,5 minuts tørretid
  • Base Coat indbygget i lakken
  • 30 farver der matcher CND Shellac™
  • 71 moderigtige farver

Læs mere om de forskellige CND Shellac typer

Få et naturligt look med gele

Gelenegle kan ofte holde 5-7 uger, afhængig af hvor hurtigt dine egne negle vokser, men vi anbefaler at få en opfølgende behandling hver 3. uge, så holdbarheden forlænges.

Gele kan bruges til at forstærke din egen negl, eller som underlag til shellac negle, hvis dine egne negle er tynde og skrøbelige.

Neglebehandling med gel reparerer og styrker dine egne negle, hvor den fleksible gel bevæger sig med dine negle, så de vokser uden de knækker eller flosser.

Nail Art

Vi gør meget ud af at det færdige resultat af din nail art, eller neglekunst som det hedder på dansk, bliver så perfekt som muligt.

Vi har mange forskellige typer nail art i mange farver, og kan bruge glimmer og glitter, lave hexagoner, chrome farve pigment ned i gele eller shellac negle. Det er nemt at skifte design, uanset om det er på shellac, gele eller kunstige negle.

Kom ind i klinikken og hør, hvad vi vil anbefale til dine negle, for at få det bedste resultat, og lige det du drømmer om.