Fri fragt ved køb over 700 kr.

Kontakt os

Kontakt Shjé

Hos os drejer det sig om dig

Vi vil så gerne høre fra dig! Har du spørgsmål til en behandling, et produkt eller noget helt tredje, så kan du altid ringe til os. Tager vi ikke telefonen, når du ringer, er det, fordi vi er i gang med at forkæle en kunde. Du kan derfor også sende os en mail, og så sørger vi for at svare dig, så hurtigt vi kan.

Book en tid

Vi glæder os til at give dig en skøn stund

Vores onlinebooking altid er åben. I kalenderen kan du se alle de ledige tider – og vi har gjort det nemt og enkelt for dig at oprette en profil og booke den tid, der passer ind for dig. Finder du, mod forventning, ikke en tid, så kan du skrive dig på venteliste, og så kontakter vi dig.

Vi glæder os sådan til at tage varmt imod dig og give dig en fantastisk pause fra hverdagstravlheden, hvor du kan trække vejret ned i maven og bare nyde. Det synes vi, at du fortjener 🤎

Her finder du Shjé

Shjé CPH er et åndehul midt i det pulserende byliv. Du finder os på

Strandboulevarden 73, 2100 Østerbro.


Der er parkeringsmuligheder langs Strandboulevarden, hvis
du kommer i bil, og Nordhavn Station ligger blot 5 minutters gang fra klinikken.

Kosmetolog centralt på Østerbro i København | Shje Cph

Vores webshop holder altid åbent

Dyk ned i vores onlineunivers af skønne produkter, som vi har håndplukket til dig. Dét er kvalitetsprodukter, som vi selv holder af at bruge.

Vi sender dit køb inden for 1-3 dage, og vi gør os umage for at få din ordre afsted

allerede samme dag. Køber du for +700 kr., så betaler vi også fragten.

Kosmetolog centralt på Østerbro i København | Shje Cph

Shjé Skønhed – om skønhed til skønheder

Vil du dykke endnu mere ned i hudpleje, skønhed, nyeste produkter og behandlinger? Så skriv dig op til at modtage Shjé Skønhed direkte i din indbakke. Vi lover, at vi ikke spammer dig.

Vores nyhedsbrev er tænkt som et tilbud til dig – og alle andre skønheder  – der ønsker at blive klogere på hud, hudplejerutine, nyeste produkter og meget mere. Vi behøver blot din mailadresse, så tikker vi løbende ind i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

få 10% rabat på webshoppen.

Scroll to Top