Fri fragt ved køb over 700 kr.
-20%

Tan Maximizer + Protective SPRAY Mist SPF30 SPAR20%

Original price was: 455,00 kr..Current price is: 364,00 kr..

EAN: N/A Kategorier: , ,

Pakketilbud på Tan Maximizer  og  Protective SPRAY Mist SPF30 SPAR20%

 

SPF30 solspray uden alkohol, som nemt og hurtigt trænger ind i huden. 360 aerosolpumpen gør det muligt at påføre den på alle dele af kroppen, selv på områder, der er svære at nå.

Vandafvisende med høj UVA- og UVB-beskyttelse. Beriget med aktive anti-aging ingredienser er den ideel til at bevare en smuk hud:

DNA-DEFENSE PEPTIDE – beskytter og reparerer hudens DNA
ACEROLA EXTRACT – et beskyttende antioxidant
MICROCELLULOSE – et meget innovativt naturligt stof, som gør det muligt at opnå stabile emulsioner med en høj ydeevne og sensorisk hudfølelse.

CONSCIOUS SKIN SCIENCE™-formel, produceret og pakket med 78% naturlige ingredienser, 81,3% bionedbrydelige råmaterialer, herunder vand i formlen. Formlen er uden alkohol, silikoner, mineralolier, animalske derivater, kunstige farvestoffer, filtre, der er meget skadelige for det akvatiske økosystem, nanopartikler, PEGS og akrylater.

Tan Maximizer

Gel-cream til ansigt og krop med en forfriskende og ikke-fedtende konsistens. Forbereder huden på den efterfølgende solbadning og fungerer perfekt sammen med SUN SOUL-solcremerne for at intensivere og forlænge den solbrune farve. Ved at kombinere aktive ingredienser, som fremmer melaninsyntesen med et biomimetisk peptid, der beskytter hudens DNA, sikres en mere intens, ensartet og holdbar solkulør. Formlen er udviklet med 94,6% ingredienser af naturlig oprindelse og 95,5% biologisk nedbrydelige råmaterialer inklusive vand.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

få 10% rabat på webshoppen.

Pakketilbud tan maximizer ? SPF 30 sol spray Spar 20%Tan Maximizer + Protective SPRAY Mist SPF30 SPAR20%
Original price was: 455,00 kr..Current price is: 364,00 kr..
Scroll to Top