Fri fragt ved køb over 700 kr.

Sacred Nature – Exfoliant Mask

349,00 kr.

Glødgivende peeling-maske med 9% gluconolactone, der fornyer huden ved hjælp af en mild eksfoliering. Derudover indeholder formlen Scientific Garden Extract™ og bio-fermenterede antioxidanter, som forbedrer hudens modstandskraft og vitalitet. Velegnet til alle hudtyper og særligt hud med tendens til at være sart, mat og uren.

99,8% ingredienser af naturlig oprindelse. 17% af formlens ingredienser er økologiske.

ANVENDELSE
Påføres om aftenen i et tykt lag på ren hud på ansigt og hals, hvorefter masken skal sidde i 15 til 20 minutter. Herefter skylles masken af med vand. Anvendes op til tre gange om ugen. Det anbefales, at anvende masken som en intensiv kur i en periode på mindst en måned.ADVARSEL: Undgå kontakt med øjnene. Denne peeling kan gøre huden rød og varm, når den påføres. Såfremt det føles ubehageligt, skylles masken af med vand.

TEST
Huden var glattere umiddelbart efter brug for 95% af paneldeltagerne.*
Hudens tone og udstråling var forbedret for 80% af paneldeltagerne efter 28 dages brug**.
*Selvevaluering, 20 personer anvendte Exfoliant Mask over en periode på 28 dage. **Test udført af et uafhængigt laboratorium. Klinisk evaluering af 20 personer, der anvender Exfoliant Mask, umiddelbart efter brug og efter 28 dages behandling (3 gange om ugen).

EAN: N/A Kategori:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

få 10% rabat på webshoppen.

Sacred Nature - Exfoliant MaskSacred Nature – Exfoliant Mask
349,00 kr.
Scroll to Top