-25%

Lumiere Essentielle Oil Gel-Cream

352,00 DKK

En unik creme både i konsistens og effektivitet!
Cremen er tyk og nærende og indeholder masser af gode og  nærende olier, men ved påføring transformeres den til en let gel-cream der fugter og plejer huden.
Er ideel til kombineret, normal og let tørre hud. Cremen giver smuk glød og udstråling til huden da den støtters hudens cellefornyelse.

 

Hudtype & hudtilstand:
Normal til kombineret. Dehydreret hud med fine tørhedslinjer. Tidligt ældet og træt hud Manglende liv og udstra°ling/kedelig teint. Kan bruges af alle aldre mellem 25-55 der har behov for ekstra pleje og hvis hud er udsat i form af stress, hormoner og påvirkning fra frie radikaler

 

Nøgleingredienser:

N-Acetyl Glucosamine: Genopliver cellernes fornyelse og afstødning ved at fordøje den substans der holder cellerne sammen i st. corneum. Bringer glød & liv.
Blend af essentielle olier: Mandarin, Appelsin, Ne´roli, Rose, Ylang-Ylang, Cedertræ og ingefær for glød og genopbygning.
Hyaluronsyre: Genopfylder hudens vandreserver og binder fugt i timer frem. Styrker NMF i barrieren.
E-Vitamin: Antioxidant der har naturlig fedtsyre beskyttende egenskaber. Forhindrer iltning af fedtsyrer i olier i sa°vel hudens skjold som i et produkt, sa° disse ikke bliver harske.
Trehalose: Hudstyrkende plantesukkerarter virker som milde blødgørende, fugtgivere og fugtbindere
Vitamin B3: Stimulerer lipidsyntesen hvilket forbedrer cellernes sammenbinding og modvirker vandtab
Koffein: Giver huden energi, hvilket forbedrer hudens friske udstra°ling, og giver cirkulation
Mica og titanium oxid: Optiske mineral faktorer Mica og titanium oxid, reflekterer lys fra huden, sa° ferskenfrisk glødende teint kommer frem i lyset.

 

Anvendelse:
Kan bruges morgen og aften. Påføres på en ren og ny renset hud.
For at opnår endnu bedre resultater i din hudpleje, anbefales det at du benytter serum og olie/elixir under cremen.

Ikke på lager

EAN: N/A Kategorier: ,