Fri fragt ved køb over 700 kr.

Coola

De økologiske solprodukter, fra COOLA, er udviklet med et brændende ønske om at kunne tilbyde gennemtænkte og gode produkter som du vil elske at bruge hver eneste dag.

Farm to face
Historie begyndte, da Chris boede i det sydlige Californien, og hans forældre begge blev diagnosticeret med modermærkekræft. Inspireret af den sunde livsstil i Californien omkring ham, søgte han efter en effektiv, økologisk solcreme, der føltes god nok til at bruge hver eneste dag. Da han ikke kunne finde det han søgte, besluttede han selv at gå i gang, og COOLA blev født.

“Vi er overbeviste om, at vores formler, bestående af op til +70% økologisk certificerede ingredienser, er markedets absolut bedste. Vi tror fuldt og fast på at fremme udviklingen i lokalsamfundene der hvor vi køber vores ingredienser. Det giver arbejdspladser. Samtidig skærer vi ned på omkostningerne ved langdistance shipping og vi reducerer brugen af pesticider, der forurener vores vandveje, miljø og organer.”

Beriget med antioxidanter
Produkterne fra COOLA er udviklet til at beskytte og styrke huden. De er baseret på naturlige og økologiske antioxidanter som fx acaioie,  hindbærfrøolie, linolieekstrakt, arganolie, avocadoolie, kokosolie, og kakaobønnesmør.

Viser alle 6 resultater

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

få 10% rabat på webshoppen.

Scroll to Top