sugaring østerbro

Sugaring østerbro

Hos Shje er den foretrukne metode til hårfjerning at gøre brug af sugaring. Professionel body sugaring er en skånsom, effektiv og sikker løsning på hårfjerning til både kvinder og mænd.

Der er tale om en ren masse, bestående af en blanding af sukker og vand, og som derfor også er skånsom mod huden og eksfolierer også tørre hudceller. Den unikke teknik har mange fordele. En af dem er, at den fjerner hårene i deres naturlige groretning, så de bliver hevet ud med roden, mens de stadig er i deres tidlige vækstfase. Dette resulterer blandt andet i, at der er langt færre hår, der knækker i modsætning til traditionel voksning, hvilket betyder at du slipper for unødigt ubehag, indgroede hår og irritation.

Op til 50% reduceret hårvækst

Fordi sukker-metoden er så mild ved huden, er det også meget få, der synes at metoden gør ondt, da sukkeret blot griber om håret og altså ikke klistrer til huden. At hårene rives ud med roden betyder også, at hårvæksten reduceres. Faktisk oplever mange en reduktion på helt op til 50% efter bare 4-5 behandlinger. Håret vokser i 3 forskellige faser, og man vil derfor kunne opleve, at der efter første behandling ikke går mere end et par uger før end håret igen kan ses. Men efter bare en 2-3 behandlinger vil hårsækken være tom og der vil herfra kunne gå helt op til 6 uger mellem hver behandling. Dette er dog meget individuelt fra person til person.

Gode grunde til at vælge sugaring

– Metoden egner sig godt til huden, er mildt og skånsomt og kan derfor bruges flere gange på samme sted.
– Blandingen indeholder kun naturlige ingredienser.
– Sukkeret behøver ikke blive opvarmet til høje temperaturer.
– Kropssukker er anyi-allergisk og egner sig derfor også til følsom hud.
– Metoden kan afhjælpe eksem og psoriasis, idet den fjerner det øverste hudlag af døde hudceller og derved fremmer helingen af den underlæggende hud.
– Problemer med hudirritation mindskes, da sukkeret kun klistrer til hår og ikke til hud.
– Metoden er god til folk, der reagerer voldsomt på voksbehandling.
– Hårene fjernes i deres naturlige groretning, der sikrer færre knækkede hår og dermed et bedre resultat.
– Hårene bliver finere og tyndere med tiden.
– Hårvæksten reduceres.

GemGem