Skin Regimen – ansigtsbehandling

Vidste du, at 80% af den ældning, der sker i din hud, i alderen mellem 25 og 55 år skyldes valg du tager i dagligdagen?! Huden svækkes af fysisk og psykisk stress, sukkerholdig kost, manglende motion, for lidt eller dårlig søvn samt udefrakommende miljøpåvirkninger som UV-stråling og forurening.

Skin Regimen ansigtsbehandlingen er udviklet specielt for at tilgodese din hud og modvirke denne ældning.
Med Skin Regimen behandlingen får du en resultatsikker, foryngende effektbehandling, der samtidig får dig helt ned i tempo, løsner spændinger og efterlader dig med en følelse af fornyet energi. Huden stimuleres, afgiftes og opstrammes og efterlades med frisk fornyet sund glød.

Skin Regimen behandlingen varer 60 minutter og indeholder indeholder: Afstressende velkomst massage, afrensning,
roullage lift massage, frugtsyrepeeling 45% maske, micro-alge essence, serum efter hudtilstand, øjencreme og afsluttende anti-age peptid-crème samt solbeskyttelse
En ansigtsbehandling med mange spændende elementer og eksklusive massageteknikker inspireret af kinesisk Qigong og moderne fysioterapi.

Vi har netop været på kursus, i de lækre Skin Regimen produkter!
Skin Regimen har været kåret til både årets produkt OG årets behandling til Danish Beauty Awards! Det er vi rigtig stolte af! -Og du kan selvfølgelig købe produkter og behandling hos Shjé!

Skin Regimen har skabt en helt ny tilgang til forebyggelse og genoprettelse af huden!
Resultaterne af den specielle behandling og produkterne taler for sig selv: +17% rynkereduktion, +26% fugtning, +8% øget elasticitet og 50% forøgelse af den cellulære energi!

Du kan prøve en Skin Regimen behandling i klinikken for kun 375,- I maj måned!!
(Normalpris 495,-)

Baggrundsbillede

OBS. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter! Der laves ikke gavekort på dette tilbud