Fri fragt ved køb over 700 kr.

Japansk Lifting

Japansk lifting er en speciel teknik, til at behandle moden og slap hud, helt uden kirurgi, laser, botox og andet filler. Dette er en neuro-sensorisk behandling, der går i dybden og stimulerer zoner og punkter i ansigtet samtidig med en specieludviklet teknik, der øger gennemstrømningen af blod i ansigtets muskulatur hvilket vil øge muskeltonus – altså virke opstrammende.
Behandlingen er en kombination af massage, akupressur og lymfedrænage der gennemarbejder væv om muskulatur i hele ansigtet.

Under en Japansk Lifting behandling er man i stand til at slappe af. Behandlingen virker på et dybere plan og der opnås en fysisk, kemisk og følelsesmæssig balance samt:

  • Et fantastisk forynget ansigt uden rynker
  • Øget hud- væv- og muskeltonus
  • Forfrisket hud
  • Færre toksiner

Efter din første ansigtsbehandling med Japanske Lifting ser dit ansigt straks yngre ud, fastere muskler, højere kindben, et mere levende udtryk samt skinnende øjne.

VIGTIGT: Behandlingen er særdeles effektiv, men for et blivende resultat kræver det 10-12 behandlinger, som helst skal ligge i en periode indenfor en måneds tid. Dvs 2-3 gange om ugen. Behandlingen kan efterfølgende holdes ved lige i op til to år, med en opfølgende behandling ca hver 6-8 uger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

få 10% rabat på webshoppen.

Scroll to Top