Japansk Lifting

Japansk lifting er en speciel teknik, til at behandle moden og slap hud, helt uden kirurgi, laser, botox og andet filler. Dette er en neuro-sensorisk behandling, der går i dybden og stimulerer zoner og punkter i ansigtet samtidig med en specieludviklet teknik, der øger gennemstrømningen af blod i ansigtets muskulatur hvilket vil øge muskeltonus – altså virke opstrammende.
Behandlingen er en kombination af massage, akupressur og lymfedrænage der gennemarbejder væv om muskulatur i hele ansigtet.

Under en Japansk Lifting behandling er man i stand til at slappe af. Behandlingen virker på et dybere plan og der opnås en fysisk, kemisk og følelsesmæssig balance samt:

  • Et fantastisk forynget ansigt uden rynker
  • Øget hud- væv- og muskeltonus
  • Forfrisket hud
  • Færre toksiner

Efter din første ansigtsbehandling med Japanske Lifting ser dit ansigt straks yngre ud, fastere muskler, højere kindben, et mere levende udtryk samt skinnende øjne.

VIGTIGT: Behandlingen er særdeles effektiv, men for et blivende resultat kræver det 10-12 behandlinger, som helst skal ligge i en periode indenfor en måneds tid. Dvs 2-3 gange om ugen. Behandlingen kan efterfølgende holdes ved lige i op til to år, med en opfølgende behandling ca hver 6-8 uger.

Scroll til toppen