Forårs KAPOW behandling

Med denne behandling får din hud sig et ordentligt boost så du bliver forårsklar på smukkeste vis.

Behandlingen indeholder afrensning, specielt udviklet bindevævsmassage, der vil give en opstrammende effekt på vævet – og derved virke udglattende på rynker og linjer.
Dobbelt peelingsystem, der vil booste huden og cellefornyelsen, samt frembringe masser af glød.

Der indgår også en skøn “deep massage” som vil stimulere blod- og lymfecirkulation der derved vil virke opstrammende, opfriskende og drænerende. 

Der anvendes ansigtsmaske med plantebaseret, aktivt kul der detoxer huden samtidig med den absorbere urenheder og rebalancere huden.

​Behandlingen afsluttes med serum, creme og spf tilpasset hudtype.

Varighed: 60 min. 

Pris: 655 kr.

 

Alle der HAR modtaget behandlingen i marts, april og maj vil være med i lodtrækningen om en krukke retinolkapsler fra Darphin, der sker 31. maj (lige så længe som behandlingen kan bookes).
 
Kapslerne er en kombination af både retinol – der giver glød, ensarter hudtonen, forfiner strukturen samtidig med at fine linjer og rynker reduceres – Samt nærende planteolier, såsom argan og jojoba, der vil booste cellefornyelsen og styrke hudens barriere. 
Kapslerne, som er 100% nedbrydelige, sikrer et retinolet bliver beskyttet mod luft og lys, hvilket sikrer højest mulig effekt, og resultat til din hud.