Dermatude

Hvad er Dermatude – den korte version

DermaTude behandlingerne, er en såkaldt “nålebehandling” (også kaldet Meta Terapi) hvor vi benytter sterile engangsnåle til at gå ind og lave små “huller” i huden. Når dette sker går hudens naturlige ophelingsprocess i gang, hvilket vil fornye huden!
Behandlingen er smertefri og vil give dig synlige resultater umiddelbart efter din første behandling.

Vil du vide endnu mere teoretisk om DermaTude, er der en længere beskrivelse nedenfor.

Hvem har glæde af behandlingen

Da DermaTude behandlingen går ind og laver en naturlig aktivering af vævet i huden, vil stort set alle kunne have glæde af en eller flere behandlinger. Dog er behandlingen særligt velegnet til at:

Opstramme huden

Mindske dybe rynker og linjer

Lysne pigementering

Formindske ar - især efter akne

Mindske store/grove porer

Forbedre hudens struktur

Give glød til huden

Behandlingen udføres ikke på gravide eller i tilfælde af betændt akne

Hvordan foregår behandlingen

Selve behandlingen er smertefri, så du behøver ikke være nervøs! Du kan ligge og slappe af på briksen imens vi udfører behandlingen som tager mellem 45 og 60 minutter.

Ved første behandling gennemgår vi, hvad dit primære hudproblem er og du hører nærmere om hvordan vi kan løse dette for dig!
Oftest er det en rigtig god idé, at få et forløb på enten 4 eller 8 behandlinger, for at få det bedste resultat.

Vælger du et forløb med 4 behandlinger skal disse ligge med præcis en uges mellemrum. Vælger du 8 behandlinger, skal de første 4 behandlinger stadig ligge med en uges mellemrum, og de sidste 4 med to ugers mellemrum. Dette har STOR betydning for regenereringsprocessen i huden – og dermed resultatet af behandlingerne.

Er dit fokus generelt anti-age, linjer og rynker vil det være en fordel at tilkøbe ekstra “anti-age nåle” til dine behandlinger.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for mere info om hvilke behandling/forløb der vil passe præcis til dig!

Hvad er DermaTude – Den lange version

DermaTude behandlingen er en særdeles effektiv måde at aktivere hudens væv på, ved hjælp af små, næsten usynlige mikro-perforeringer, udført med sterile engangsnåle som kan lave over 1.800 perforeringer i sekundet.

Når vi går ind og laver disse “huller” i huden, sætter huden gang i en naturlig ophelingsmekanisme som vil begynde at producere massere af kollagen og elastin. – Kollagenen og elastinen fungerer som “elastikker” for huden, der holder den stram og glat.
Denne selvreparerende egenskab i huden er en 100% naturlig form for hudfornyelse indefra og ud.
Din hud bliver fastere og genvinder sin elasticitet, linjer og rynker bliver synligt reduceret, porerne bliver mindre, cirkulationen stimuleres og den generelle tilstand i huden forbedres. DermaTude hjælper med at reaktivere, hvad din hud har mistet over tid ved at vende det biologiske ur på en naturlig måde, hvilket giver dit ansigt et friskere og yngre udseende.
Fordelen ved DermaTude i forhold til nåle-ruller er, at det ikke kun aktiverer celle regenereringen, under behandlingen indføres også de aktive ingredienser til huden if rom af specielle sera. Hvad mere er, at behandlingen er betydeligt mere nøjagtig og detaljeret. Mikroperforeringerne giver mulighed for præcis styring i form af dybde og afstand, og har en meget større densitet. Dette vil også give dig som kunde en garanti for, at der ikke behandles for dybt i huden, og der derved ikke er risiko for at lave skader på hudvævet.
Per sekund, er ikke mindre end 1.800 mikro- perforeringer lavet i huden på en smertefri måde. De aktive ingredienser er indført under behandlingen. Meta Terapi omfatter desuden også særlige moduler til punktbehandling af specifikke rynker.

Priser

Standard behandling (kun ansigt) 1.495,-
Udvidet behandling (ansigt, hals og decolté) 1.895,-
Tillæg ved ekstra behandling af rynker/linjer/ar 495,-

Klippekort

4 x Standard behandling 5195,-
8 x Standard behandling 8495,-