Fri fragt ved køb over 700 kr.

Dermatude

Hvad er Dermatude – den korte version

Hos Shjé, er det vigtigste for os, at du er tilfreds! Derfor er det en selvfølge for os, at du skal kunne se resultater i din hudpleje. Uanset om du kommer til os med akne, pigmentforandringer i huden, moden/ældet hud, eller noget helt andet, så har vi specielle produkter, der gør er vi kan udføre en behandling specifikt til dig, med lige netop de produkter der er allerbedst for din hud og dit resultat.

Til alle ansigtsbehandlinger, bruges de lækre resultatorinterede produkter fra italienske Comfort Zone. Behandlingerne starter med en hudanalyse, der klarlægger hvilke produkter, der skal bruges til netop dig. Alle behandlinger afsluttes ligeledes i vejledning i hjemmeplejeprodukter, samt råd om et eventuelt kurforløb, tilpasset dig.

Alle ansigtsbehandlinger kan udføres på både mænd og kvinder. Vi tilpasser altid vores produkter, så de passer til netop din hudtype!

Hvem har glæde af behandlingen?

Da DermaTude behandlingen går ind og laver en naturlig aktivering af vævet i huden, vil stort set alle kunne have glæde af en eller flere behandlinger. Dog er behandlingen særligt velegnet til at:

  • Opstramme huden
  • Mindske dybe rynker og linjer
  • Lysne pigementering
  • Formindske ar – især efter akne
  • Mindske store/grove porer
  • Forbedre hudens struktur
  • Give glød til huden

Behandlingen udføres ikke på gravide eller i tilfælde af betændt akne

Hvordan foregår behandlingen?

Selve behandlingen er smertefri, så du behøver ikke være nervøs! Du kan ligge og slappe af på briksen imens vi udfører behandlingen som tager mellem 45 og 60 minutter.

Ved første behandling gennemgår vi, hvad dit primære hudproblem er og du hører nærmere om hvordan vi kan løse dette for dig!
Oftest er det en rigtig god idé, at få et forløb på enten 4 eller 8 behandlinger, for at få det bedste resultat.

Vælger du et forløb med 4 behandlinger skal disse ligge med præcis en uges mellemrum. Vælger du 8 behandlinger, skal de første 4 behandlinger stadig ligge med en uges mellemrum, og de sidste 4 med to ugers mellemrum. Dette har STOR betydning for regenereringsprocessen i huden – og dermed resultatet af behandlingerne.

Er dit fokus generelt anti-age, linjer og rynker vil det være en fordel at tilkøbe ekstra “anti-age nåle” til dine behandlinger.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for mere info om hvilke behandling/forløb der vil passe præcis til dig!

Hvad er DermaTude – Den lange version

DermaTude behandlingen er en særdeles effektiv måde at aktivere hudens væv på, ved hjælp af små, næsten usynlige mikro-perforeringer, udført med sterile engangsnåle som kan lave over 1.800 perforeringer i sekundet.

Når vi går ind og laver disse “huller” i huden, sætter huden gang i en naturlig ophelingsmekanisme som vil begynde at producere massere af kollagen og elastin. – Kollagenen og elastinen fungerer som “elastikker” for huden, der holder den stram og glat.
Denne selvreparerende egenskab i huden er en 100% naturlig form for hudfornyelse indefra og ud.
Din hud bliver fastere og genvinder sin elasticitet, linjer og rynker bliver synligt reduceret, porerne bliver mindre, cirkulationen stimuleres og den generelle tilstand i huden forbedres. DermaTude hjælper med at reaktivere, hvad din hud har mistet over tid ved at vende det biologiske ur på en naturlig måde, hvilket giver dit ansigt et friskere og yngre udseende.
Fordelen ved DermaTude i forhold til nåle-ruller er, at det ikke kun aktiverer celle regenereringen, under behandlingen indføres også de aktive ingredienser til huden if rom af specielle sera. Hvad mere er, at behandlingen er betydeligt mere nøjagtig og detaljeret. Mikroperforeringerne giver mulighed for præcis styring i form af dybde og afstand, og har en meget større densitet. Dette vil også give dig som kunde en garanti for, at der ikke behandles for dybt i huden, og der derved ikke er risiko for at lave skader på hudvævet.
Per sekund, er ikke mindre end 1.800 mikro- perforeringer lavet i huden på en smertefri måde. De aktive ingredienser er indført under behandlingen. Meta Terapi omfatter desuden også særlige moduler til punktbehandling af specifikke rynker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

få 10% rabat på webshoppen.

Scroll to Top