Sugaring københavn

Drømmer du om silkeblød hud uden at skulle være afhængig af barbering? Så er du kommet til det rette sted. I klinik Shje tilbyder vi professionel hårfjerning i form af to behandlinger: Den klassiske voks, samt med sugaring København. Mange af vores kunder kender kun voks-metoden, men når de først har prøvet sugaring København hårfjerning, går de aldrig tilbage til voks. Og det er der en masse rigtig gode grunde til.

Sugaring København er næsten smertefri hårfjerning

Sugaring består af en ren masse, udelukkende lavet af sukker og vand. Denne unikke teknik er ikke så ny som man skulle tro, men stammer faktisk helt tilbage fra oldtidens Egypten. Den naturlige masse gør at hårene bliver fjernet i deres groretning og med rod. Sugaring København resultere altså i at meget få hår knækker, fordi hårfjerningen foretages med hårets retning, og din hårvækst bliver reduceret betydeligt i forhold til når du selv bruger en skraber hjemme i badet, eller den traditionelle voks hårfjerning.

Efter 4-5 sugaring København behandlinger oplever de fleste af vores kunder, at deres hårvækst er reduceret med op til 50 %, og det endda på trods af at sugaring København er yderst allergivenlig og mild ved huden. Metoden kan bruges til alle, også de med sart hud, hudsygdomme eller allergi over for traditionel voks. Dette er blandt andet fordi at sukkeret kun klæber til selve håret, hvor voks også klæber til huden. Fordi sukkeret kun binder sig til hårstrået efterlades huden ikke nær så generet af hårfjerningen, og de fleste oplever et væsentlig mindre smerte i forbindelse med sugaring København.

Bestil en sugaring København behandling allerede i dag

Hos Shje laver vi sugaring København på både kvinder, og vores priser ligger på mellem 150 og 600 kroner, alt efter hvilke områder der skal foretages en sugaring København behandling på. Du kan se alle priser og behandlinger på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille en tid, til når det passer dig. Har du spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, og så hjælper vi dig gerne med at blive fortrolig med en sugaring København behandling.

.

sugaring-københavn

Om Sugaring københavn

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.