Sugaring brazil Østerbro

SugaringBrazil er en ældgammel hårfjerningsmetode, der er blevet brugt gennem mange årtier af kvinder i Mellemøsten. Det var de gamle egyptere, der i sin tid startede trenden. Forskellige skrifter fortæller om konger, der bad om at deres kvinder skulle være bløde og rene og dermed også hårfri, når de blev bragt til dem.
Sugaring er en beskrivelse af den sukkermasse, der bruges ved denne type hårfjerning. Kropssukkeret er 100% naturlig og indeholder ikke parabener, farvestoffer, parfume eller tilsætningsstoffer, men består udelukkende af en blanding mellem sukker og vand. Massen påføres huden i langsomme og glidende bevægelser, hvorefter hårene trækkes ud i deres naturlige groretning, hvilket også mindsker risikoen for knækkede hår, indgroede hår og irritation.

Hvorfor vælge sugaring?

En behandling med kropssukker er mindre smertefuld end en almindelig voksbehandling, idet sukkeret kun griber om håret og ikke klistrer sig til huden. Hårene behøver ikke være lange for at opnår det bedste resultat, 0,3 mm er nok. Det gør ventetiden på dine sugarbehandlinger kortere og samtidig slipper du for at gå rundt og være ”behåret” alt for længe.

Efter endt behandling, vil du opleve at de nye hår bliver finere, lettere og blødere, når de vokser ud. Det er fordi, at hårene blev fjernet med roden og nu er helt nye. Huden vil også blive mere glat og blød i længere tid, end ved almindelig barbering.

Masser af fordele

Fordi hårene bliver revet ud med roden, betyder det faktisk, at ens hårvækst reduceres. Nogle oplever endda en reducering på helt op til 50% efter blot en 4-5 behandlinger. Dette er dog meget varierende fra person til person og det kan derfor være svært at spå, hvordan det virker for den enkelte. Hvor længe resultatet holder efter første behandling afhænger af, hvor i vækstfasen håret befinder sig. Håret har 3 vækstfaser, og man vil derfor kunne opleve at der efter første behandling måske kun går et par uger, før end det vokser ud igen. Men efter bare 2-3 behandlinger vil hårsækken være tom og der vil derfor kunne gå helt op til 6 uger mellem hver behandling med sugaring.

sugaring-brazil-Østerbro

Om Sugaring brazil Østerbro

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.