Sugaringbrazil København

De fleste der har prøvet en sugaringbrazilKøbenhavn behandling vil nok give os ret i, at en voksbehandling ikke er en udsøgt fornøjelse at få foretaget. Uanset hvor dygtig behandleren er, vil de fleste opleve at voksen resultere i en behandling med smerter, om end måske kortvarige. Med en sugaringbrazil København behandling, får du din velkendte brazil behandling, men uden smerten og den ømme hud efterfølgende.

Hvad er en sugaringbrazil København behandling?

En sugaringbrazil København behandling består af to naturlige produkter, nemlig sukker og vand. Sugaringbrazil København bygger på en gammel metode, der stammer helt tilbage fra oldtidens Egypten. Her brugte ægypterne sugaringbrazil København metoden til at fjerne uønskede hår, og dette har vi lært af, hos Shjé.

Fordelen ved en sugaringbrazil København behandling, frem for den traditionelle voks, er at hårene fjernes i hårets naturlige retning. Det resulterer i at meget få hår knækker under en sugaringbrazil København behandling, samtidig med at den velkendte smerte fra for eksempel voks, mindskes betydeligt.

En sugaringbrazil København hos Shjé giver gode resultater

Hos Shjé foretrækker vi sugaringbrazil København behandlinger frem for traditionel voks, som vi også tilbyder. Det gør vi, fordi mange af vores kunder er glade for denne behandlingsform, og vi kan se at den giver et mere holdbart slutresultat. Når du får foretaget en sugaringbrazil København behandling, mindskes din hårvækst også med tiden, og du slipper i større grad for at holde din behandling ved lige med skraber eller voks derhjemme. Ved en sugaringbrazil København, oplever de fleste af vores kunder at deres hårvækst formindskes efter kun fire-fem behandlinger hos os. Samtidig er sugaringbrazil København så skånsomt, at den kan bruges til alle. Også de med sart hud, hudsygdomme og allergi over for voks, kan få glæde af en sugaringbrazil København behandling hos os.

Bestil tid i dag

Du er altid meget velkommen til at bestille tid hos os, enten ved at benytte vores online booking formular, eller ved at ringe til os. Vi står klar til at tage imod dig

.

sugaring-brazil-københavn

Om Sugaring brazil København

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.