Spray tan København

Med behandlingen spray tan København er det muligt at blive brun uden UV-stråler, som findes i et solarium. På en nem, hurtig og smertefri måde kan du nu opnå en flot brun farve, som vil give dig en følelse af luksus og velvære. Produktet, som sprayes på din hud, er helt naturligt, og kan tåles af langt de fleste. Det aktive virkestof i behandlingen er DHA – et sukkerstof, som virker på den måde, at de øverste døde hudceller farves. Efter en spray tan København vil selve farven være fuldt udviklet efter cirka 6 timer, og vil holde i op til flere uger. Når farven begynder at falme, kan en bodyscrub eller en skrubbehandske nemt og hurtigt få bugt med den overskydende farve. Men pas på – når du først har prøvet denne dejlige behandling bare en enkelt gang, er den stærkt vanedannende!

Spray tan København hos Shjé

Med behandlingen Spray tan København hos Shjé vil du blive flot brun med det samme, og den kjole, du har valgt til aftenens begivenhed vil på alle måder tage sig flottere ud. I vores klinik bruger vi et produkt, som er helt nyt på markedet, og som vil give dig en gylden sommerglød. Kissed by Mii er navnet. Fordelen ved dette produkt er først og fremmest, at undertonerne i farven er forholdsvise ”kolde”. Når du får foretaget en spray tan København hos Shjé vil du altså indgå den gulerodsfarve, du frygter og som måske endda tidligere har afholdt dig fra at prøve en behandling som denne. Vores spray tan fås i flere forskellige farver og nuancer, og på denne måde er vi altid i stand til at tilpasse en farve, som passer perfekt til dig om end du ønsker et lille strejf af sommer, eller om du går efter en mørkere kulør.

Påførelsen foregår hurtigt og nemt, og tager kun omkring 10 minutter. Resultatet er en flot, solbrun glød helt uden striber. Hos Shjé har vi stor erfaring med opgaver som spray tan København, og vi er dermed i stand til at garantere et fejlfrit resultat. Kom ind i vores klinik i dag og oplev den behagelige og luksuriøse stemning, og gå herfra igen med et resultat, både du og vi kan være stolte af.

Bestil spray tan København hos os

Bestil spray tan København hos Shjé allerede i dag, og oplev, hvilken forskel det vil gøre i din hverdag. Forkæl dig selv med denne behandling, som vil give din selvtillid et boost og få dig til at føle dig smuk og uovervindelig.

Hos Shjé har vi den grundtanke i vores virksomhed, at ingen opgave er for stor, og ligeledes er ingen opgave for lille. Du kan selv slå vejen forbi vores flotte klinik og prøve en spray tan København, eller du kan tage et par veninder i hånden og sammen opleve glæden ved denne skønne behandling. Hvis i er tre personer, kan i få behandlingen til kun 210 kroner pr. person.

Læs mere her

spray tan koebenhavn

Spray tan København

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.