Skønhedsklinik København

Der kan være mange årsager til at opsøge en skønhedsklinik København som klinik Shjé. Hos Shjé skønhedsklinik København har vi erfaringer med alle slags kunder og alle slags hudtyper. Alle mennesker er unikke, og ligeså er deres hud. Men fortvivl ej, ligeså mange forskellige hudtyper vi støder på, ligeså mange lækre produkter og behandlinger kan vi udføre.

Nogle kommer ind og vil blot have en opstrammende og frisk glød, og en hud der lige får et ekstra skud energi og pleje, for at holde sig godt. Andre kommer til os, fordi de er kede af rynker og linjer i forbindelse med alderdom, og ønsker en anti-age behandling. Og endelig er der de, der kommer ind problemer med acne ramt hud, og ønsker førstehjælp til at komme problemet til livs.

Som skønhedsklinik København giver vi gode resultater

Uanset din huds specifikke behov for pleje, kan vi være behjælpelige med at give dig et resultat, du vil blive glad for, i lang tid fremover. Vi tager os kærligt af din hud, og lytter til hvad både du og den fortæller os. Samtidig giver vi gode råd til god hudpleje, som du kan integrere som en fast del af din hverdag, for selv at pleje din hud, og holde den ungdommelig og ren.

Vores skønhedsklinik København ligger på Østerbro, i et af byens bedste kvarterer. Her byder vi altid velkommen indenfor i vores hyggelige og lyse skønhedsklinik København. Vi har indrettet os i lækre lokaler, som det giver en god fornemmelse at træde ind i, og hvor du kan føle dig forkælet og afslappet, lige fra du hører klokken over døren. Vi er specialister i en lang række af hudplejebehandlinger, og har mange års erfaring som skønhedsklinik København.

Bestil tid i vores skønhedsklinik København

Du kan altid bestille tid hos Shjé. Vores skønhedsklinik København har åben for booking døgnet rundt via vores hjemmeside, og her kan du nemt selv vælge behandlinger og tider, for hvornår det passer dig bedst. Du får derefter en bekræftelse på din booking. Du kan også ringe til os telefonisk inden for vores åbningstid, hvis du har spørgsmål eller andet til din booking, eller vores behandlinger. Vi lover dig, at du får den samme gode pleje og behandling, uanset hvordan du bestiller tid. Hos Shjé elsker vi nemlig det vi laver, og vi er gode til dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for i vores skønhedsklinik København.

 

skønhedsklinik-københavn

Om Skønhedsklinik københavn

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.