Shellac negle København

Velplejede og flotte negle er altafgørende når du ønsker en smuk fremtoning. Forestil dig, at du ikke behøvede at bekymre dig om krakeleret neglelak, som skal opfriskes hver eller hver anden dag. Forestil dig, at du slet ikke behøvede at skænke dine negle udseende en tanke i flere uger. Dette er muligt med behandlingen shellac negle København.

Shellac negle København er frem for alt en behandling, som har taget markedet med storm. Helt konkret er der tale om en ny form for hybridlak, som bliver størknet i UV lys. Det, som først og fremmest er revolutionerende ved behandlingen shellac negle København, er simpelthen den fantastiske holdbarhed. Denne lak vil holde i mindst 2 uger på hænderne, og i 4 til 5 uger på fødderne, og du vil i mellem tiden ikke skulle bekymre dig om mærker, ridser eller lignende i din neglelak.

Et andet vigtigt element, som kan fremhæves ved shellac negle København, er det smukke udseende, som dine negle vil få. Lakken fås i et utal af farver, og har glans som en almindelig lak, men styrke som en gele. Derfor vil du opleve, at dine negle vil styrkes af og igennem denne behandling.

Fordelene ved denne skønne behandling er ganske enkelt ikke til at tage fejl af. Gør noget godt for dig selv, og bestil en tid til en lakering af dine negle allerede i dag. Og hvem skal du så bestille tid hos? Shjé er altid svaret. Læs mere nedenfor.

Shellac negle København hos Shjé

Man må aldrig sige shellac negle København, uden at man også husker at nævne Shjé. På vores klinik er vi ikke blot eksperter inden for denne slags behandlinger, men denne lakering er desuden en af de behandlinger, vi virkelig elsker at beskæftige os med. Hos Shjé er velvære, luksus og skønhed absolutte nøgleord, og vi elsker at fremhæve det smukke ved netop DIG.

Hos Shjé glæder vi os til at byde dig velkommen i vores salon. Kom meget gerne forbi allerede i dag, og oplev den afslappede og luksuriøse stemning i salonen, og se samtidig vores store udvalg af farver. Når du vælger at få lavet dine shellac negle København hos Shjé, får du altid lige præcis det resultat, du ønsker. Det gør du, først og fremmest fordi det er vigtigt for os, at kunne imødekomme ethvert behov og ønske. Hos Shjé arbejder vi desuden både kvikt og effektivt, men samtidig skånsomt og med øje for den enkelte lille detalje. En behandling hos os skal være et pusterum for dig i en formodentligt hektisk hverdag.

Hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi vores salon i København i dag, kan du naturligvis også blot tage et hurtigt kig rundt på vores hjemmeside. Her kan du se priser, og bestille tid til dine shellac negle København.

Smukke og velplejede shellac negle København

Efter behandlingen shellac negle København hos Shjé, vil dine negle være smukkere og mere velplejede end nogensinde før.

Læs mere her

shellac negle koebenhavn

Shellac negle København

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.