Hudplejeklinik københavn

At have problemer med huden kan på alle måder være en ubehagelig oplevelse, der kan være både hæmmende og frustrerende for den der lider af hudproblemer. I vores hudplejeklinik København har vi gjort det til vores mission at hjælpe dig af med dine problemområder, og give dig en ren og smuk hud.

 

Besøg vores hudplejeklinik København

En acne behandling i vores hudplejeklinik København kan være med til at hjælpe din hud af med overskydende fedt og urenheder som sætter sig og bliver til betændte acne angreb. Alle der har prøvet det, ved hvor slemt et acne udbrud kan påvirke ens selvtillid og velvære. Men bare rolig: Vi renser din hud i dybden, foretager en peeling af døde hudceller og giver huden en ansigtsmaske og grundig pleje. I særlig aggressive acne tilfælde, kan vi tilbyde tilkøb af ekstra dybderens, som kender endnu længere ned, og i bund med dine urenheder.

Til dig der ønsker at besøge vores hudplejeklinik København fordi alderstegnene er ved at sætte ind, kan vi tilbyde opstrammende ansigtsbehandlinger, hvor vi bruger unikke, opstrammende massageteknikker, samt et særligt udviklet to-trins peeling system, med frugtsyre og anti-age maske. Vi sætter gang i cirkulationen og giver din hud ny glød og liv. Vi bruger kun de bedste produkter på markedet, og skræddersyr altid en behandling specielt til dig. På den måde sikre vi at vi bruger de rigtige produkter, og at vores behandling altid går ind og plejer og forebygger dér hvor din hud har brug for det.

 

Vi er din bedste hudplejeklinik København

Vi har også flere andre ansigtsbehandlinger i vores hudplejeklinik København, så du er altid velkommen til at ringe til os telefonisk inden for vores åbningstid, hvis du har spørgsmål eller andet til din booking, eller vores behandlinger. Du kan også bruge vores hjemmeside, hvor du døgnet rundt både kan finde information om vores forskellige tilbud som hudplejeklinik København. Her kan du også benytte vores bookingsystem, hvor du selv vælger behandlinger og tider, for hvornår det passer dig bedst. Du får derefter en bekræftelse på din booking.

 

hudplejeklinik-københavn

Om Hudplejeklinik københavn

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.