Dybderensende ansigtsbehandling København

Hos Shje har vi mange års erfaring med dybderensende ansigtsbehandlinger i København og vores dygtige kosmetologer er alle eksperter inden for området. I vores hudplejeklinik tilbyder vi en dybderensende ansigtsbehandling, der er grundig, giver synlige resultater og som tager udgangspunkt i din specifikke hudtype.

Få renset huden for urenheder

Vi tilbyder en ansigtsbehandling, der renser din hud i dybden. Kæmper du med uren hud, akne eller andre hudirritationer, så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag. Vi ved hvor frustrerende det kan være og mange har prøvet adskillige produkter og velmenende husmoderråd, for at komme den irriterede hud til livs, hvilket i nogle tilfælde kun er med til at forværre problemet. Hvis du bestiller en tid hos os i Shje, kan vi hjælpe dig med at få renset ud i din hud og skånsomt starte en behandling, der giver synlige resultater på kort tid. Vores kosmetologer holder sig konstant opdateret på den seneste udvikling inden for hudpleje, og derfor kan vi tilbyde en dybderensende ansigtsbehandling, der er tilpasset din hudtype. Vores produkter er af højeste kvalitet og vi tager selvfølgelig højde for dig og mulige allergier eller andre gener, du måtte have.

Hvad indeholder en dybderensende ansigtsbehandling?

En dybderensende ansigtsbehandling i København, hos Shje, har en varighed af cirka 45 minutter. Er du svært ramt af urenheder eller akne, er det selvfølgelig muligt at bestille ekstra tid, så vi kan få renset din hud endnu mere i bund. Vores ansigtsbehandling indeholder:

– Afrensning af huden
Vi starter med en blid afrensning af huden, hvor vi affedter din hud.
– Peeling af døde hudceller
Efter afrensningen peeler vi nænsomt din hud, for at fjerne døde hudceller. Vi benytter os af forskellige metoder og arbejder ud fra din hudtype.
– Dybderens af huden
Vi renser din hud i dybden og fjerner diverse urenheder og forsøger at skabe et jævnt og pænt udtryk
– Ansigtsmaske
Dernæst påfører vi en ansigtsmaske
– Serum, cremer samt vejledning
Vi afslutter med at påsmøre et serum og cremer, hvorefter vi vejleder dig i, hvilke produkter du skal bruge og hvordan du skal behandle din hud, for at opnå de bedste resultater på længere sigt.

Book en tid hos os i dag, til din dybderensende ansigtsbehandling i København. Vi står klar til at behandle og give dig den bedste rådgivning, i forbindelse med din behandling. Husk at vi er her for dig og at vi tager udgangspunkt i, at behandle dine hudproblemer og give dig størst mulig velvære.

dybderensende-ansigtsbehandling-københavn

Om Dybderensende ansigtsbehandling københavn

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.