Dybderens København

Hvis du ønsker en grundig rensning af huden i dybden, er en dybderens København en ideel behandling til dig. Behandlingen foregår kort beskrevet på den måde, at man først og fremmest foretager en afrensning af huden, og fjerner eventuel øjenmakeup. Herefter vil man typisk vælge at varme huden op med en aromadamp, som vil være tilpasset kundens specifikke hudtilstand. Hvis kunden eksempelvis har problemer med acne udbrud, vil man vælge at anvende ozon, som virker helende og desinficerende. En dybderens København vil så fortsætte på den måde, at man manuelt vil fjerne urenheder og tilstopninger af porerne, så huden bliver ren og jævn, og man vil typisk påføre en individuelt udvalgt og tilpasset ansigtsmaske. Til sidst vil huden blive plejet og gennemfugtet af en god og rig creme. En dybderens København vil i langt de fleste tilfælde vare omkring en lille time, men somme tider vil man udvide behandlingen en lille smule. Dette sker hvis kunden har specifikke behov, hvor eksempelvis en peeling eller et specifikt serum er en nødvendighed.

Når du er nået så langt i dine overvejelser, at du har besluttet dig for at forkæle dig selv med en dybderens København, skal du altid vælge at kontakte Shjé. For mere information, læs blot videre her på siden.

Dybderens København med tydelige resultater

Dybderens København er et af de områder, hvor Shjé er bedst. Vi er dygtige til vores håndværk, og vi elsker det, vi laver. Hos Shjé forstår vi vigtigheden i at gå grundigt og effektivt, og samtidig forsigtigt og nænsomt til værks når behandlingen er en Dybderens København.

Uanset hvilken behandling du vælger hos os, vil fokus være på velvære, afslapning og luksus. Vi tager os altid god tid til hver enkel kunde, og vi tager altid højde for den enkelte kundes specifikke ønsker og behov. En behandling hos Shjé er specielt sammensat efter den enkelte kundes individuelle situation. Vi bruger mange ressourcer på, dels at forstå netop din hudsituation, og dels på at råde og vejlede dig efter en behandling. Hos os får du professionel rådgivning omkring, hvordan du fortsat kan være god ved din hud og opretholde de gode resultater, som du vil se efter en Dybderens København. Som et nyt og unikt tilbud, er det nu muligt at få en behandling hos os, som kun kredser om DIG. Døren til vores forretning vil være låst, og vores fokus vil udelukkende være på dig og dine behov.

Den bedste dybderens København får du hos Shjé

Du er nu kun få klik eller en kort opringning fra at have bestilt en dejlig, afslappende behandling hos Shjé. Om end du trænger til et luksuriøst afbræk fra en stresset hverdag, eller om du vil forkæle og overraske én, du holder af, kan du nemt og hurtigt finde det du søger på vores hjemmeside. Her kan du se en oversigt over vores behandlinger og vores priser, og du kan bestille og få tilsendt et lækkert gavekort, som du kan bruge som en gave, som en overraskelse, eller blot som en kærlig hilsen.

Læs mere her

dybderens koebenhavn

Dybderens København

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.