Brazil sugaring Østerbro

Hvis du er bekendt med voksning og navnet brazil, ved du måske også, at dette ikke altid er en udsøgt fornøjelse. Det kan nemlig gøre ret ondt. Uanset om du kommer hos en dygtig behandler, der hurtigt kan hjælpe dig af med den uønskede hårvækst, oplever de fleste alligevel, at behandling med voks ikke er helt så smertefrit, som de ellers var blevet lovet. Men brazil sugaring Østerbro, er faktisk en anden historie.

Få glat hud smertefrit med brazil sugaring

Med en sugar-behandling får du samme gode resultat som hvis du var blevet voksbehandlet. Faktisk er sugaring en fordel, i det du får glat hud, men med meget mindre smerte. Forskellen består i, at en brazil sugaring Østerbro består af naturlige produkter fremfor voks. Som navnet antyder, er der tale om sukker og vand. Faktisk stammer denne form for behandling helt tilbage fra oldtidens Egypten, hvor man brugte brazil sugaring til at fjerne uønskede hår på de kvinder, der skulle tilbydes til Farao. Her kan man tale om et håndværk, der går langt tilbage.
Hemmeligheden til en mindre smertefuld behandling er, at hårene fjernes i deres groretning – altså trækkes i den samme retning som de gror. Dette resulterer i, at langt færre hår knækker, samtidig med, at smerten mindskes betydeligt.

brazil-sugaring-Østerbro

Om Brazil sugaring Østerbro

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.