Brazil sugaring København

Er du også træt af at skulle holde din hårvækst i skak? Måske du har prøvet en alternativ hårfjerningsmetode, eller måske går du og overvejer det.

De fleste der har prøvet en brazil behandling vil nok nikke genkendende til, at det ikke er en udpræget stor fornøjelse. Uanset hvor dygtig behandleren er, vil de fleste opleve at voksen giver en behandling, der ikke er helt smertefri. Med en brazilsugaring København behandling, får du din velkendte brazil behandling, men uden smerten.

Hvad er brazilsugaring København?

En brazilsugaring København behandling består af to naturlige produkter, nemlig sukker og vand. Brazil sugaring København bygger på en gammel metode, der stammer helt tilbage fra oldtidens Egypten. Her brugte man brazilsugaring København metoden til at fjerne uønskede hår.

Fordelen ved en brazilsugaring København behandling, frem for den traditionelle voks, er at hårene fjernes i hårets retning. Det resulterer i at meget få hår knækker under en brazilsugaring København behandling, samtidig med at den traditionelle smerte mindskes betydeligt. Når du får foretaget en brazilsugaring København behandling, mindskes din hårvækst også med tiden, og du slipper i større grad for at holde din behandling ved lige med skraber eller voks derhjemme.

En brazilsugaring København hos Shje giver gode resultater

Hos Shje foretrækker vi brazilsugaring København behandlinger frem for traditionel voks, som vi også tilbyder. Det gør vi, fordi mange af vores kunder er glade for denne behandlingsform, og vi kan se at den giver et mere holdbart resultat. Ved en brazilsugaring København behandling, oplever de fleste af vores kunder at deres hårvækst formindskes efter kun 4-5 behandlinger hos os. Samtidig er brazilsugaring København så skånsomt, at den kan bruges til alle. Også de med sart hud, hudsygdomme og allergi over for traditionel voks, kan få glæde af en brazilsugaring København behandling.

Bestil tid i dag

Du er altid meget velkommen til at bestille tid hos os, enten ved at benytte vores booking formular online, eller ved at ringe til os. Vi står klar i klinikken til at besvare alle dine spørgsmål, og til at rådgive dig bedst muligt. Indtil da, ønsker vi dog blot en fortsat god dag.

brazil-sugaring-københavn

Om Brazil sugaring København

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.