<


Japansk Lifting

Japansk lifting er en helt ny teknik, at behandle moden og slap hud, helt uden kirurgi, laser, botox og andet filler. Dette er en neuro-sensorisk behandling, der der går i dybden og stimulerer zoner og punkter i ansigtet samtidig med en specieludviklet teknik, der øger gennemstrømningen af blod i ansigtets muskulatur hvilket vil øge muskeltonus – altså virke opstrammende.
Behandlingen er en kombination af massage, akupunktur (uden nåle) og lymfedrænage der gennemarbejder væv om muskulatur i hele ansigtet.

Hele kroppens ydeevne, vil blive påvirket af stress som vil vise sig i form af for eksempel hovedpine, fordøjelsesproblmer, muskelspændinger, depression og allergier – de første tegn vil dog, allerederede før disse symptomer viser sig, have vist sig i form af ubalancer i huden og ansigtsudtryk.

Under en Japansk Lifting behandling er man i stand til at slappe af. Behandlingen virker på et dybere plan og der opnås en fysisk, kemisk og følelsesmæssig balance samt:

-Et fantastisk foryngret ansigt uden rynker
-Øget hud- væv- og muskeltonus
-Forfrisket hud
-Færre pigmentpletter og mindre acne
-Færre toksiner

Efter din første Japanske Lifting ser dit ansigt straks yngre ud, fastere muskler, højere k”indben, et mere levende udtryk samt skinnende øjne.

VIGTIGT: Behandlingen er særdeles effektiv, men for et blivende resultat kræver det 10-12 behandlinger, som helst skal ligge i en periode indenfor en måneds tid, Dvs 2-3 gange om ugen. Behandlingen kan efterfølgende holdes ved lige i op til to år, med en opfølgende behalindling ca hver 6-8 uger.

Hver behandling varer en time.

Book en tid nu

Japansk Lifting Behandling

Afrensning af huden og derefter udførsel af japansk lifting teknikker.

Varighed ca. 60 min 795,-

 

Japansk Lifting Deluxe

Huden afrenses og peeles inden japansk liftning teknikker udføres. Derefter ansigtsmaske tilpasset hudtypen. Der afsluttes med serum og creme

Varighed ca. 90 min 895,-

 

Japansk Liting Tillæg

Få japansk lifting sammen med din vanelige ansigtsbehandling – kan kombineres med alle ansigtbehandlinger

+ 60 min af ansigtsbehandlingen 495,- (+ ansigtsbehandlingens pris)

 

Book en tid nu

Scroll Illustration

Der er mere indhold

Du kan scrolle med din mus for at se mere indhold mod højre.
Det er forstået