<

Hænder og Fødder

Det er altid skønt, at få ordnet sine hænder og fødder. Desværre er det nogle af de kropsdele, vi oftest overser og glemmer. Om du har problemer med tørhed, hård hud eller blot trænger til forkælelse, så har vi hos Shjé, en behandling der kan tilpasses dine behov.

Alle fødder er født smukke, men vi glemmer at give dem den opmærksomhed, som de fortjener. Velplejede fødder er den hurtigste vej til en ægte wellness-oplevelse, og netop dét får du med en behandling hos shjé.
Det samme gælder hænderne. Det er dem der arbejder hårdt for os, er udsat for kulde, vind og blæst, men oftest ikke bliver plejet optimalt.

Mani- og Pedicure behandlingerne hos Shjé, er nøje sammensat og udføres i de lækre og luksuriøse CND produkter. Disse indeholder ingredienser der er nøje udvalgt, for at sikre de bedst mulige resultater, som kommer tør hud og negle til livs. Eksklusive anti-age ingredienser som Ceramide, E-, C- og A-vitamin, styrkende Panthenol og fugtgivende Aleo Vera er nogle af de nøgleingredienser, som gør CND plejeserierne så effektive, eksklusive og i en klasse for sig.

Book en tid nu

Priser

Mini Manicure 175,-
Luksus Manicure 375,-
Pedicure 450,-
Pedicure m. Massage 525,-
Tillæg for Ekstra Massage 75,-
Scroll Illustration

Der er mere indhold

Du kan scrolle med din mus for at se mere indhold mod højre.
Det er forstået