Bedste ansigtsbehandling københavn

Hos Shje går vi op i hudpleje. Men noget vi går endnu højere op i, er din tilfredshed. Derfor er det en selvfølge for os, at du skal kunne se resultater af din hudpleje efter en af vores mange behandlinger. Uanset om du kommer til vores klinik, fordi du er plaget af akne, pigmentforandringer, fordi din hud er begyndt at ældes, eller måske noget helt fjerde, har vi mange specialprodukter, der gør, at vi kan udforme en behandling specifikt målrettet dig, din hud og dine ”skavanker”. Alle vores behandlinger bliver udført med produkter, der er de bedste for netop din hud og som dermed også vil give dig det bedste resultat.

Giv dit ansigt nyt liv hos Shje

Huden er som bekendt kroppens største organ, selvom det er svært at tænke på den som et. Den fungerer som en slags skjold og hjælper os ved hver eneste årstid. Den kan blive forbrændt om sommeren, når vi er for meget i solen og vores krop bliver udsat for alt for meget varme. Samtidig kan den også blive så tør, at den slår sprækker om vinteren, når den forsøger at holde kulden og den hårde vind fra huden for at holder os varme.
Huden kan også hele sig selv, men har af og til brug for assistance. Hos Shje, kan vi hjælpe dig og din hud, så alle årstider bliver nemme og fornøjelige at komme igennem.

Til vores bedste ansigtsbehandling København, bruger vi lækre produkter fra den italienske producent Comfort Zone. Til at starte med laver vi en hudanalyse, der klarlægger de udfordringer din hud står overfor, og dermed også, hvilke produkter der vil være de bedste for dig. Alle behandlinger afsluttes med en vejledning, hvor vi hjælper og fortæller dig, hvordan du kan fortsætte behandlingen ved at pleje din hud derhjemme.

Alle vore behandlinger kan udføres på både mænd og kvinder. I begge tilfælde tilpasser vi vores brug af produkter til netop din hudtype.

Dit velvære i fokus

Vores udvalg af specialprodukter samt vores store erfaring med bedste ansigtsbehandling København og omhyggelige arbejdsmetoder, er de faktorer, der tilsammen gør, at vi er i stand til at skræddersy en behandling specifikt til dig.

bedste-ansigtsbehandling-københavn

Om Bedste ansigtsbehandling københavn

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.