Anti age behandling København

Hos Shje behandler vi mennesker og ansigter. Vores vigtigste formål er, at tage hånd om dig og din hud. Vi synes derfor også, at det er en selvfølge at du efter endt behandling hos os, skal kunne se synlige resultater i din hudpleje.
Særligt huden i ansigtet skal kunne stå model til lidt af hvert. I alle årstider, må den stå imod vind og vejr. Den kan blive forbrændt, når det bliver varmt, og slå sprækker og gøre ondt, når det bliver koldt om vinteren. Hos mænd er der skægpleje og renseprodukter, samt aftershave og barbering. Hos kvinder er der make-up og rensning af huden, samt forskellige produkter med og uden parfume.

Væk huden med behandlinger hos Shje

Hos Shje har vi mange behandlinger, der kan hjælpe dig og din hud med mange typer af problemer. Hvad enten du kommer til os med for eksempel irriteret hud, urenheder eller aldrende hud og har brug for en anti age behandling København, kan vi hjælpe dig med at forebygge det meste. Vores behandlinger giver huden en opvågning, og hjælper den af med det kedelige og triste udtryk den kan få.
Vi har flere opstrammende behandlinger, hvor vi først kortlægger præcis, hvad din hud har brug for, og hvordan vi kan give den det. Herefter kan du for eksempel få en dejlig ansigtsmassage, der skånsomt eksfolierer huden, og sætter gang i cirkulationen så de døde hudceller forsvinder og giver din hud nyt liv. Efter behandlingen vil du med garanti kunne se en forandring i din hud.

in hud vil takke dig

En anti age behandling København, vil altså være en klog og god investering uanset, hvad dine problemer måtte være. Når behandlingen er fuldført vil du sidde tilbage med en luksuriøs og lækker fornemmelse i hele kroppen, der vil blive hos dig i de kommende dage. Din hud har fået en slags assistance og er nu klar til at tage imod årstidens strabadser.

anti-age-behandling-København

Om Anti age behandling København

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.