Anti age ansigtsbehandling København

Hos Shje behandler vi mennesker og ansigter. Vores vigtigste formål er, at tage hånd om dig og din hud. Vi synes derfor også, at det er en selvfølge at du efter endt behandling hos os, skal kunne se synlige resultater i din hudpleje.
Huden er fantastisk. Den beskytter og, når det er koldt og køler os ned, når det er varmt. Særligt huden i ansigtet må stå model til lidt af hvert. Hos mænd er der skægpleje og renseprodukter, samt aftershave og barbering. Hos kvinder er der make-up og rensning af huden, samt forskellige produkter med og uden parfume. Vores hud er en overflade, der ånder og passer på os. Den kan hele sig selv, men har af og til også brug for assistance. Vores levevis og livsstil afspejler sig i vores hud. Søvnproblemer, stress og den daglige trummerum, kan være hårdt for vores hud og få den til at syne ældre end den er. Andre gange har huden netop bare haft et langt liv og trænger måske til lidt ekstra pleje, for at hviske et par af årene bort.

Hos Shje giver vi din hud nyt liv

Med en anti age ansigtsbehandling København, kan din hud blive ”ung” på ny. Selvfølgelig bliver vi ikke yngre, men huden kan komme til både at føles og synes sådan, hvis du lader os pleje den lidt. Hos Shje har vi flere opstrammende anti age behandlinger, der kan hjælpe din hud tilbage til en flot glød. Ført starter vi med at kortlægge din hud, så ved vi præcist hvad den har brug for, og hvordan vi kan pleje den. For eksempel kan du få en ansigtsmassage, der sætter cirkulationen i gang og giver din hud gløden tilbage. Samtidigt eksfolierer den huden blidt, så eventuelle døde hudceller kommer væk fra hudens overflade, og lader de nye hudceller komme frem.
Din hud vil vågne op på ny og give nyt liv til det trætte ansigt. Hvad enten du døjer med irriteret hud, urenheder eller har behov for anti age ansigtsbehandling København, kan en behandling hos Shje kun være til gavn for netop din hud. Vores behandlinger efterlader dig med en luksuriøs og lækker fornemmelse, der kan vare op til flere dage. Din hud vil få den assistance den behøver og snart være klar til årstidens strabadser.

anti-age-ansigtsbehandling-København

Om Anti age ansigtsbehandling København

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 53 70 20 24 eller ved at skrive til
info@shjecph.dk.