Om SHJÉ

Hvem er Sofie

 

Sofie startede sin karriere i branchen i 2008 – i 2010 kom i mesterlære som kosmetolog og herefter har det hele taget fart. I læretiden var det den holistiske tilgang der specielt blev lagt vægt på, altså hvordan fungerer hele kroppen sammen og hvorfor reagerer den som den gør.

Efterfølgende har Sofie arbejdet i andre hudplejeklinikker, hvor der har været fokus på forskellige områder og tilgang til hver enkel behandlingen.
Disse forskellige erfaringer har gjort, at hun har en bred horisont og prøvet mange forskellige behandlinger af og ved hvad der rør sig og hvordan man bedst sammensætter behandlinger. Og det er lige præcis dét Sofie gerne vil, hun vil give den bedste behandling til alle sine kunder, på lige netop dén måde de ønsker det!

Om det så er det sidste nye indenfor behandlinger eller en god gammel klassiker, så kan du få din behandling hos Sofie.

Sofie er uddannet fra den internationale kosmetologskole Cidesco.

Hvem er Tanjahn4a1986-edit

Tanja er lægeeksamineret kosmetolog fra Nordsjællands kosmetologskole i 2009. Hun har efter sin skole tid være ansat i en hudplejeklinik i Nordsjælland, men også prøvet kræfter med livet som selvstændig igennem 5 år. Tanja og familien ville dog gerne tilbage til byen og dét er kommet os til gode, da vi har været så heldige at få Tanja med på holdet her i klinikken.

Tanja’s absolutte spidskompetance er ansigtsbehandlinger! Om der gælder ældning ad huden, problemhud med akne eller du ganske enkelt bare har brug for en skøn og afslappende behandling, så er Tanja kvinde for sagen! -Hun giver en SKØN ansigtsmassage.

Tanja er selvfølgelig også uddannet i klinikkens andre behandlingen, hvor hun har stor erfaring med Shellac, voks/sugaring, bryn og vipper samt spray tan og DermaTude behandlinger.

Hvem er Katja

 

Katja er praktikant hos Shje, igennem den internationale kosmetologskole Cidesco.
På trods af sin relativ korte tid i branchen, er Katja utrolig dygtig til hvad hun gør og hun giver nogle skønne behandlinger, hvor du som kunde, altid får hendes fulde opmærksomhed.
Det er især den holistiske tilgang i branchen der har Katjas interesse, især inden for hele sammenhængen imellem hudpleje og kost!

Katja afslutter sin uddannelse i februar 2018, hvorefter vi håber vi forsat får lov at nyde godt, af hendes gode selskab og store faglighed.

Om klinikken

Hos Shjé, er det vigtigste for os, dig! Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, og at du får lige netop dén behandling som du ønsker! Uanset om du kommer til en sugaring behandling, eyelash extension, ansigtsbehandling eller noget helt andet, vil vi give dig følelsen af, at du er unik, og dette er din tid!

Derfor har vi lavet vores behandlingsliste så vi kan dække alles behov! –Finder du, mod forventning, ikke lige dét du mangler, så lad os vide det. Vi laver nemlig gerne en speciel behandling til lige netop dig.

Har du knap med tid, men ønsker forandring og resultater med din hudpleje, tilbyder vi dig Fokus Behandlinger hvor vi giver dit problemområde, fuld opmærksomhed, men på kortere tid end en vanlig ansigtsbehandling. Du får altså endnu mere effektivt behandlet dit fokusområde, på den halve tid.

Trænger du derimod til masser tid, velvære og afslapning, laver vi selvfølgelig også en behandling ud fra det. Vi sammensætter det du måtte ønske.

Som noget helt specielt og unikt tilbyder vi dig endda, en behandling hvor det kun er dig! Det vil sige; døren til forretningen er låst, der er ingen andre kunder i klinikken, ingen andre behandlere end din, kun dig, dig, dig! – dette er altså ultimativ din behandling og dig der er i fokus!

Kontakt os Læs mere
Tilmeld nyhedsmail